Prøv en populær Ford i opgraderet udgave

jeshua-deher-msRIB2z9Nt4-unsplash

Nogle bilmodeller udgår efter få år, fordi de ikke rigtigt fanger an. Andre kommer igen og igen i nye, forbedrede udgaver og bevarer en høj popularitet hos brugerne. De første bliver hurtigt glemt, og godt det samme. Men de sidste bliver, i bedste fald, ikoniske modeller med et stort og trofast antal købere, hver gang de kommer i en ny udgave. Vi kender mange af dem og husker deres navne. Ford har lagt navn til flere. En af de mest ikoniske beskrives her.

Der er ingen tvivl om at ford fiesta har ikon-status blandt bilmodeller i hele Europa. Siden ford fiesta blev lanceret for år tilbage har den fundet et solidt fundament at stå på. Med den nyeste opgradering er der ikke nogen tvivl om at tilhængerskaren vil vokse, for der er mange nye features og meget nyt i det smarte design, som vil tiltale en bred vifte af bilglade mennesker verden over. Den nye ford fiesta har så meget godt at byde på, også for dig.

Lækkert topmoderne design

Designerne har været alt igennem i den nye ford fiesta. Linjerne er gjort endnu mere sporty og elegante, og kabinen har fået en overhaling, så det virkelig kan ses og opleves, hvis man giver sig selv en prøvetur og oplever, hvor godt man sidder bag rattet. Her er et fantastisk overblik over trafikken og en overskuelighed i kontrolpanelet, som gør den nye ford fiesta til en leg at manøvrere.

Højere kvalitet i materialevalget og en lækker intuitiv touchskærm gør modellen til en sand leverandør af ægte køreglæde, der ovenikøbet kan opgraderes, med læderbetræk på rattet og knop på gearstangen. Du bliver godt kørende i denne model. Her får hele familien en bil, der vil henrykke både passagerer og chauffør. Man mærker at her er tale om en reel opgradering af modellen.

Nyttig ny teknologi

Med Ford Sync 3 får du en teknologi, som gør det muligt for dig at betjene din smartphone, musik og navigationssystem med din egen stemme. Så har du altid begge hænder på rattet, så du kan styre ford fiesta sikkert hvor hen du vil.

Shop efter kategori